Domnule/doamnă director

Ridicarea multor restricții și relaxarea procedurilor pentru combaterea virusului pandemic înseamnă și posibilitatea organizării mult așteptatelor evenimente legate de absolvire.

Academic Art Events este un brand prezent pe piața națională a organizării de evenimente de mare amploare de mai bine de 14 ani.

Datorită experienței speciale acumulată în perioada pandemică, când am reușit să derulăm în condiții de maximă siguranță zeci de evenimente festive (ședințe foto și cursuri festive) în toată țara, având proceduri foarte stricte, dar și concepte inedite, înaintăm către dumneavoastră:

Solicitarea de a ne întalni cu factorii decizionali ai unității de învățământ (Consiliul părinţilor/Consiliul elevilor/Reprezentanţii elevilor sau cadre didactice), în vederea unei discuţii pe următoarele teme:

·        Propuneri pentru implementarea măsurilor de siguranţă cu ocazia începerii noului an şcolar.

Menţionăm că am fost alături de insituţiile din Braşov (şi nu numai) şi în anul şcolar care s-a încheiat, prin implentarea măsurilor de siguranţă în licee (signalistică).

·        Prezentarea ofertei noastre de absolvire pentru anul şcolar 2020-2021 (în varianta fizică în cadrul instituţiei sau în varianta online).

Vă invităm sa daţi click mai jos pentru a avea o imagine de ansamblu despre marca Academic Art Events: 

În speranţa că vom avea un răspuns cât mai curand la solicitarea noastră, vă mulţumim anticipat!

Vă rugăm să ne comunicați persoana/persoanele de contact la adresa office@academicartevent.ro sau telefon 0736644102.

Vă mulțumim!

Echipa Academic Art Events

Back To Top