EȘTI ELEV ȘI TE APROPII DE ABSOLVIRE?
EȘTI ÎN LOCUL POTRIVIT. ACEASTĂ OFERTĂ ESTE PENTRU TINE!
Cere acum oferta Academic Art Events pentru albumul tău de promoție și evenimentul tău de absolvire și obții GRATUIT un tablou canvas personalizat după semnarea contractului, pentru fiecare dintre colegii tăi.
HAI SĂ NE CUNOAȘTEM!
Îți explicăm conținutul ofertei și ce putem face ca experiența ta de absolvent să fie unică și plină de emoții plăcute, memorabile.

  Sunt de acord ca datele personale bifate în tabelul de mai sus sa fie prelucrate de Academic Art Events în conformitate cu prevederile Legii
  nr.677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

  peste
  18
  ani experienta
  peste
  2000
  evenimente
  peste
  20
  județe în românia
  peste
  20
  produse pentru absolvire
  peste
  350.000
  liceeni participanți
  ”Fără griji” înseamnă de la A la Z. Nu sărim nicio literă din alfabetul emoțional al evenimentelor dedicate liceenilor sau studenților. Cu echipele noastre interne, logistica și resursele proprii, reușim mereu să organizăm simultan, în diverse județe, mai multe evenimente.

  De la A la Z: ședințe foto inedite, festivitatea de absolvire, banchetul sau Balul de absolvire și zeci de tipuri de produse marca Academic specifice acestui moment unic din viața voastră.

  Am inovat, adaptat și implementat concepte noi, în deplină siguranță. Zeci de evenimente în perioada pandemică, 0 îmbolnăviri. Safety first! Amintirile tale sunt importante pentru noi!